Nyt se alkaa – vuoden vakuuttavin elokuvatarjonta valloittaa Kinopalatsin!

Pohjoismaiden suurin genre-elokuvafestivaali  tuo keskiviikosta alkaen vuoden vakuuttavimmat fantasia-, kauhu-, toiminta- ja scifi-elokuvat Helsingin Kinopalatsiin.

Night Visions esittää neljän päivän ja yhden yön aikana 41 pitkää elokuvaa ja kourallisen lyhytelokuvia. Ohjelmistossa on syksyn odotetuimpia uutuuksia ja sensuroimattomia kulttiklassikoita.

Festivaalin lipunmyynti on lähtenyt käyntiin ennätysvauhdilla. Suosituimmiksi elokuviksi ovat kohonneet hittiohjaaja Luca Guadagninon (mm. Call Me By Your Name, 2017) ohjaama ja vuoden parhaaksi elokuvaksi ylistetty Suspiria (Italia / USA, 2018) sekä elokuvan kauhukakaran Gaspar Noén uusin provokaatio Climax (Ranska, 2018).

Suspirian ainoa näytös ja Climaxin ensimmäinen näytös on myyty loppuun. Loppuun ovat myyneet myös teinitrilleri Summer of 84:n (Kanada / USA, 2018) ainoa näytös ja amerikkalaisen scifi-indie-helmen Prospect (Kanada / USA, 2018) toinen näytös.

Kyborgeja, satanisteja, ninjoja ja murhaajia

Huomattavaa kiinnostusta ovat herättäneet myös festivaalin avajaiselokuva, kybertrilleri Upgrade (Australia, 2018), Norjan tositapahtumiin perustuva black metal -eepos Lords of Chaos (Britannia / Ruotsi, 2018) sekä 1970-luvun italialaisille kulttielokuville kunniaa tekevä murhamysteeri Abrakadabra (Argentiina / Uusi-Seelanti, 2018).

Festivaalin kunniavieraiden klassikkoteoksista erityistä mielenkiintoa ovat herättäneet Sam Firstenbergin American Ninja (USA, 1985) sekä kauhutrilleri Opera (Italia, 1987), jonka tehosteet on loihtinut Euroopan maineikkain efektivelho Sergio Stivaletti. Firstenberg ja Stivaletti ovat paikalla elokuviensa näytöksissä.

Biletä itsesi keskiöiseen kliimaksiin

Festivaaliklubi järjestetään On the Rocksissa Rautatientorin laidalla perjantaina 23.11.2018. Night Visions Midnight Climax klubilla esiintyvät Kalevi HelvettiJohn Carpenterin ja Goblinin inspiroima syntetisaattoriartisti Levinsky, UFO-tarinoita ja psykedeliaa performanssitaiteeseen yhdistelevä UFOtutkimuksia sekä maailman suosituin milkcore-yhtye Mjölkburg.

Klubille on ilmainen sisäänpääsy eli sisään pääsee narikkamaksun hinnalla. Lisää tietoa tapahtuman Facebook-sivulla.