Language switcher

Info

Night Visions on Pohjoismaiden suurin fantasia-, kauhu-, scifi-, ja toimintaelokuviin keskittynyt – muttei rajoittunut – festivaali, joka järjestetään kaksi kertaa vuodessa Helsingissä.

Yleistä tietoa festivaalista löytyy täältä.

Teatterit

Bio Rex Lasipalatsi (Mannerheimintie 22–24)
Cinema Orion (Eerikinkatu 15)
WHS Teatteri Union (Siltavuorenranta 18)

Tekstitys ja ikärajat

Kaikki elokuvat esitetään niiden alkuperäiskielisellä ääniraidalla. Kaikissa ei-englanninkielisissä elokuvissa on englanninkielinen tekstitys. Elokuvien tarkemmat kieli-, tekstitys- ja ikärajatiedot löydät yksittäisten elokuvien esittelysivuilta.

Festivaaliteattereiden saavutettavuustiedot

Pyörätuoliasiakkaan avustaja pääsee avustajan lipulla veloituksetta elokuviin yhdessä avustettavan kanssa. Olethan etukäteen yhteydessä, kun tarvitset avustajan lipun etkä pysty noutamaan sitä teatterilta: festival@nightvisions.info.

Bio Rex Lasipalatsi

Elokuvateatteri on toisessa kerroksessa, ja sinne pääsee Amos Rex -museon ja Ravintola Lasipalatsin kautta hissillä. Esteetön sisäänkäynti sijaitsee Lasipalatsinaukion puolella. Museon ollessa kiinni elokuvateatterin alaovella Mannerheimintien puolella festivaaliasiakkaita ottaa vastaan vahtimestari, joka päästää asiakkaan hissiin. Varauduthan tulemaan paikalle ajoissa, sillä aulassa saattaa olla ruuhkaa. Teatterin aulaan saapuessa on pieni kynnys.

Cinema Orion

Cinema Orion ei ole esteetön. Pyörätuolilla liikkuville on tarjolla siirrettävä luiska, joka johtaa rappukäytävän kautta salin parvelle. Ramppi on kevytrakenteinen, joten sitä ei voi käyttää sähköisellä pyörätuolilla, eikä tilaan siis voida järjestää pääsyä sähköpyörätuolille. Pyydämme ystävällisesti ilmoittamaan etukäteen teatterin lipunmyyntiin tai info@cinemaorion.fi -osoitteeseen saapumisesta näytökseen pyörätuolilla, jotta voimme varata riittävästi henkilöstöä paikalle sujuvan palvelun takaamiseksi. Elokuvateatterin wc-tiloihin ei ole esteetöntä käyntiä. Lisätiedot Cinema Orionin nettisivuilta.

WHS Teatteri Union

Teatteriin, esteettömään wc-tilaan ja baaritiskille on esteetön kulku.