Möyhy-Veikkojen ”kino”-”konsertti” starttaa festivaalin tiistaina 16. huhtikuuta

Kevään täysimittainen Night Visions -festivaali polkaistaan käyntiin tiistaina 16. huhtikuuta Helsingin Cinema Orionissa, jossa lavalle marssii NV-festivaaliklubeiltakin tuttu instrumentaaliorkesteri Möyhy-Veikot. Tarjolla on takuulla täysin ainutlaatuinen audiovisuaalinen elämys, kun yhtye esittää live-säestyksen näillä näppäimillä 30 vuotta täyttävään Bobby ja Peter Farrellyn ”klassikkoelokuvaan” NUIJA JA TOSINUIJA (1994).

Yhtyeen entuudestaan tuntevat osaavat jo päätellä, ettei kyseessä ole mikään perinteinen kinokonsertti, vaan jotain aivan muuta – ja täysin varmasti ikimuistoista.

Tiistaina 16. huhtikuuta klo 18.30 starttaavan tapahtuman ennakkoliput (25,00 e / kpl) NYT Night Visionsin nettikaupasta:

https://boxoffice.nightvisions.info/

Suosittelemme lippujen hankkimisen osalta nopeaa reagointia, sillä on perusteltua olettaa, että tapahtuman ainutkertaisuus herättää kiinnostusta laajemmaltikin.

Nyt elokuvasta esitettävä versio on englanninkielinen ja tekstittämätön. Itse elokuvan ikäraja on K7, mutta tätä kaikille aisteille nautintoja tarjoavaa versiointia emme tohdi suositella ihan perheen pienimmille.