Festivaalin ennakkonäytökset lauantaina 6.4.2024

Huhtikuun festivaalin ensimmäiset ohjelmistopaljastukset julkistetaan nyt ennakkonäytösten muodossa. Lauantaina 6. huhtikuuta Helsingin WHS Teatteri Unionissa katetaan tarjolle kaksi timanttista ennakkomaistiaista kevään yllätyksellisimmän ja ylellisimmän leffatapahtuman ohjelmistosta. Molemmat elokuvat nähdään nyt valkokankaalla ensimmäistä kertaa Suomessa.

Karlovy Varyn arvostetulla festivaalilla palkintopöydän putsannut THE HYPNOSIS on mustaakin mustempi komedia, jota on verrattu Poor Things -ohjaaja Yorgos Lanthimoksen töihin ja muiden Kreikan ”oudon aallon” ohjaajien teoksiin sekä Ruben Östlundin Cannes-voittajiin The Square ja Triangle of Sadness.

DEUS IRAE on tuoreen argentiinalaisyllättäjän When Evil Lurksin jalanjäljissä tiiviisti kulkeva riivaajakauhuelokuva, joka sukeltaa harvinaisen hurmeisella otteella myös H.P. Lovecraftin toismaalliseen hirviöuniversumiin.

THE HYPNOSIS ja DEUS IRAE Irae esitetään myös Night Visions -festivaalin ohjelmistossa 17.-21. huhtikuuta 2024 (festivaalinäytösten ennakkomyynti 5.4.2024 alkaen osoitteessa www.nightvisions.info).

Näytösajat lauantaina 6. huhtikuuta:

Klo 18.00 THE HYPNOSIS (Ruotsi/Norja 2023, 98 min)
Klo 20.15 DEUS IRAE (Argentiina 2023, 85 min)

THE HYPNOSISin kielet norja ja ruotsi, tekstitys englanti.
DEUS IRAEn kieli espanja, tekstitys englanti.

Elokuvien esittelyt ja ennakkoliput (12,00 e / kpl, kahden näytöksen tuplalippu 18,00 e): https://teatteriunion.fi/elokuva/nv_ennakko24/

THE HYPNOSIS -traileri: https://youtu.be/P-njaEZwVWU
DEUS IRAE -traileri: https://youtu.be/wroo9hLl_yA

Koska teatterin aulabaarin tarjoilu pelaa sekä ennen näytöksiä että niiden aikana, ikäraja K-18. DEUS IRAEn ikäraja K-18 tosin ihan muutenkin.

Teatterin katuosoite: Siltavuorenranta 18, 00170 Helsinki.