Night Visions -erikoisnäytökset lauantaina 5.8.2023

Night Visions palaa kesätauolta WHS Teatteri Unioniin elokuun ensimmäisenä viikonloppuna kahden täysin poikkeuksellisen elokuvatapauksen voimin. Kevään 2023 NV-festivaalin yllätyshitti Hundreds of Beavers kestää lukemattomia katsomiskertoja, minkä lisäksi elokuvaa ei edelleenkään ole mahdollista nähdä missään päin maailmaa kuin valkokankaalta. Looney Tunes -animaatioiden anarkistista estetiikkaa live action -kehykseen virtuoosimaisesti sovittavan teoksen uusintanäytös on siten erinomaisesti perusteltu.

Marraskuun 2022 NV-festivaalin ohjelmistossa ensiesityksensä Suomessa saanut Mad Heidi on puolestaan toisella tavalla nyrjähtänyt, täysin uniikki tapaus. The Toxic Avenger -elokuvasarjasta parhaiten tunnetun Troma-studion pidäkkeettömässä hengessä toteutettu kauhu-, toiminta- ja vankilaelokuvan eksploitatiivinen hybridi on peräisin Sveitsistä. Tuotannossa ovat olleet mukana myös Iron Sky -tuottaja Tero Kaukomaa ja -ohjaaja Timo Vuorensola.

Näytösajat lauantaina 5.8.2023:
Klo 18.00 HUNDREDS OF BEAVERS (USA 2022, 108 min)
Klo 20.15 MAD HEIDI (Sveitsi 2022, 92 min)

Molempien elokuvien kieli englanti, ei tekstitystä.

Elokuvien esittelyt ja ennakkoliput (10,00 e / kpl, kahden näytöksen tuplalippu 16,00 e): https://teatteriunion.fi/elokuva/nv0508/

HUNDREDS OF BEAVERS -traileri YouTubessa: https://youtu.be/HvySmcDJqqA
MAD HEIDI -traileri YouTubessa: https://youtu.be/tjGIWcOrq-I

Koska teatterin aulabaarin tarjoilu pelaa sekä ennen näytöksiä että niiden aikana, ikäraja K-18.

Teatterin katuosoite: Siltavuorenranta 18, 00170 Helsinki.