Night Visions -festivaali siirtyy elokuulle 2021

Heinäkuun 2021 loppupuolella järjestettäväksi kaavailtua Night Visions -festivaalia joudutaan siirtämään jälleen eteenpäin. Tapahtuman uudet päivämäärät ovat 18.-21. elokuuta 2021.

Ainoa syy siirtoon ovat Etelä-Suomen aluehallintoviraston yksinomaan kulttuurialan toimijoihin pääkaupunkiseudulla kohdentamat rajoitustoimenpiteet, jotka lukuisat lakiasiantuntijat ovat todenneet lainvastaisiksi ja joista useat alan toimijat ovat myös valittaneet hallinto-oikeuteen kesä-heinäkuussa.

Festivaalin jo julkistettu ohjelmisto ja esitysaikataulu siirtyvät suoraan uusille päivämäärille. Kaikki näytökset siis järjestetään alkuperäisen aikataulun mukaisesti, ainoastaan päivämäärät vaihtuvat.

Kaikki jo ostetut festivaalin näytösliput kelpaavat sellaisenaan Night Visions -näytöksiin 18.-21. elokuuta 2021. Jos hallussasi on siis esimerkiksi lippu festivaalin avajaiselokuvaan NEW ORDER keskiviikkona 21. heinäkuuta (tai samaan avajaisnäytökseen aiemmilla peruuntuneilla päivämäärillä), pääset samalla lipulla sisään keskiviikon 18. elokuuta NEW ORDER -näytökseen.

Liput kaikkiin elokuun festivaalin näytöksiin ovat nyt myös myynnissä Finnkinon sivuilla.

Jos et pääse uutena ajankohtana paikalle näytökseen, johon olet jo ostanut lipun, ole yhteydessä Finnkinon asiakaspalveluun: asiakaspalvelu@finnkino.fi

HUOM! Valitettavasti käteishyvitys ei tällä hetkellä onnistu teattereiden lippukassoilla. Mikäli sellaiselle ilmenee tarvetta, ole yhteydessä sähköpostitse Finnkinon asiakaspalveluun.