Language switcher

Info 20.–24.4.

Teatterit

Bio Rex Lasipalatsi (Mannerheimintie 22-24)
Cinema Orion (Eerikinkatu 15)
WHS Teatteri Union (Siltavuorenranta 18)

Tekstitys ja ikärajat

Kaikki elokuvat esitetään niiden alkuperäiskielisellä ääniraidalla. Useimmissa ei-englanninkielisissä elokuvissa on englanninkielinen tekstitys. Elokuvien tarkemmat kieli-, tekstitys- ja ikärajatiedot löydät elokuvakohtaisista esittelyistä.

Asiakasturvallisuus

Maailman parhaan yleisömme turvallisuus ja fyysinen terveys ovat Night Visionsille prioriteetti numero yksi. Tämän vuoksi festivaalin järjestäjät ja festivaaliteattereiden työntekijät tekevät kaikkensa näytösympäristön terveysturvallisuuden maksimoimiseksi.

Luotamme siihen, että saavutte näytöksiin vain täysin oireettomina.

Suosittelemme maskin käyttöä festivaaliteattereiden sisätiloissa, myös näytösten aikana.

Esitysteattereiden saavutettavuus

Tarkistathan etukäteen festivaalin esitysteattereiden saavutettavuuden alta. Lipunmyynti normaalisti lippukaupastamme, mahdollinen avustajasi pääsee festivaalinäytöksiin maksutta samalla lipulla kanssasi. Parhaiten pystymme palvelemaan teitä jos ilmoitat meille sähköpostitse etukäteen mihin näytöksiin olet tulossa: festival@nightvisions.info.

WHS Teatteri Union

Teatteriin on esteetön kulku.

Bio Rex Lasipalatsi

Elokuvateatteri on toisessa kerroksessa, ja sinne pääsee Amos Rex -museon kautta hissillä. Esteetön sisäänkäynti sijaitsee Lasipalatsinaukion puolella. Museon ollessa kiinni elokuvateatterin alaovella Mannerheimintien puolella festivaaliasiakkaita ottaa vastaan vahtimestari, joka päästää asiakkaan hissiin. Varauduthan tulemaan paikalle ajoissa, sillä aulassa saattaa olla ruuhkaa. Teatterin aulaan saapuessa on pieni kynnys.

Cinema Orion

Cinema Orion ei ole valitettavasti esteetön. Pyörätuolilla liikkuville on tarjolla siirrettävä luiska, joka johtaa rappukäytävän kautta salin parvelle. Ramppi on kevytrakenteinen, joten sitä ei voi valitettavasti käyttää sähköisellä pyörätuolilla, eikä tilaan siis voida järjestää pääsyä sähköpyörätuolille. Pyydämme ystävällisesti ilmoittamaan etukäteen teatterin lipunmyyntiin tai info@cinemaorion.fi -osoitteeseen saapumisesta näytökseen pyörätuolilla, jotta voimme varata riittävästi henkilöstöä paikalle sujuvan palvelun takaamiseksi. Elokuvateatterin wc-tiloihin ei valitettavasti pääse pyörätuolilla.