Lyhytelokuvat

Masks

Slasher-teemaan näppärästi pureutuva Masks on tiivis tunnelmapala, jonka tapahtumapaikka ja kuvasto synnyttävät väistämättä mielleyhtymiä Michele Soavin Stage Fright -klassikkoon. Tuottaja Ryan Reaneyn aiempiin meriitteihin lukeutuu mm. Night Visions -lyhytelokuvahitti Portal to Hell!!! (2015).

Kanada 2017. Ohjaus ja käsikirjoitus: Peter Genoway. Tuotanto: Alex Molenaar, Ryan Reaney. Kesto: 6 min.

Näytösaika:
pe 20.4. klo 19.00 Basso-sali (Dubrovnik), elokuvan Downrange alkukuvana.


Sons of Bitches

Kevään 2014 sveitsiläisen Night Visions -kunniavieraan, Chimeres-ohjaaja Olivier Beguinin osatuottama ja leikkaama Sons of Bitches on raadollinen, visuaalisesti eheä ja kauhusävyillä maustettu western-trippi, joka sijoittuu vuoden 1896 Wisconsiniin. Tarantino on innoittajana ilmeinen, mutta ohjaaja Arnaud Baur kiertää tyyliä varmalla otteella kauhun suuntaan.

Sveitsi 2017. Ohjaus: Arnaud Baur. Tuotanto: Arnaud Baur, Olivier Beguin, Raphael Tschudi. Kesto 20 min.

Näytösaika:
to 19.4. klo 21.15 Basso-sali (Dubrovnik), elokuvan Victor Crowley alkukuvana


Suck

Festivaalin kunniavieraaksi New Yorkista saapuvan Anthony Sneedin ensimmäinen fiktio-ohjaus on nyrjähtänyt tarina sliipatusta kiinteistövälittäjästä ja tämän yhä kierommille kierroksille kipuavasta suhteesta alfaurosasiakkaaseensa. Frank Henenlotterin Bad Biologyn (2008) pääroolista Night Visions -yleisölle tuttu Sneed esittää toista miespääosaa myös Suckissa. Festivaali on äärimmäisen ylpeä saadessaan isännöidä teoksen maailmanensi-iltaa ohjaaja-näyttelijä-tuottaja Sneedin läsnäollessa.

USA 2018. Ohjaus: Anthony Sneed. Kesto: 10 min.

Näytösaika:
ke 18.4. klo 21.15 Korjaamo Kulmasali, elokuvan Vampire Clay alkukuvana


LISÄKSI

la 21.4. klo 23.00 Andorra, ennen elokuvaa Truth or Dare:
KOTIMAISEN LEFFAKEVÄÄN ODOTETUIN UUTUUSLYHÄRI SNEAK PEEK -ESITYKSENÄ