info

Teatteri

Kinopalatsi (Kaisaniemenkatu 2)

Tekstitys ja ikärajat

Kaikissa elokuvissa on englanninkielinen ääniraita tai tekstitys, paitsi Bodies at Restissä, jossa kantoninkiinalainen ääniraita ja suomen- ja ruotsinkielinen tekstitys. Tarkista tarkemmat elokuvien ääniraita-, tekstitys- ja ikärajatiedot elokuvakohtaisilta sivuilta.

Turvallisuusohjeet

Maailman parhaan yleisömme turvallisuus ja fyysinen terveys ovat Night Visionsille prioriteetti numero yksi. Tämän vuoksi festivaalin järjestäjät ja festivaaliteattereiden työntekijät tekevät kaikkensa näytösympäristön turvallisuuden maksimoimiseksi.

Näytösten väliajat ovat poikkeuksellisen pitkät ja teattereiden ovet pyritään avaamaan aina hyvissä ajoin ennen kunkin näytöksen alkua, jotta ylimääräisiltä ruuhkilta vältytään. Jos kuitenkin ajoittaisia jonoja syntyy, niin muista huomioida turvavälit.

Kaikkiin näytöksiin on tarjolla vain rajoitettu määrä lippuja ja poikkeuksellisesti myös paikkaliput käytössä, jotta turvaväleistä pystytään huolehtimaan parhaalla mahdollisella tavalla myös näytössaleissa.

Kasvomaskin käyttäminen teatterin aulatiloissa, sekä saliin siirtyessä että poistuessa, on suositeltavaa. Suosittelemme vahvasti kasvomaskin käyttämistä myös näytösten aikana.

Kinopalatsissa on tarjolla käsidesiä sekä tietysti käsienpesumahdollisuus.

Luotamme siihen, että saavutte näytöksiin vain täysin oireettomina.

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään – mitään muuta ei sitten pidätelläkään!