info

Teatterit

Orion (Eerikinkatu 15)
Korjaamo Kino/Kulttuuritehdas Korjaamo (Töölönkatu 51)
Bio Rex (Mannerheimintie 22-24)

Tekstitys ja ikärajat

Kaikissa elokuvissa on englanninkielinen ääniraita tai tekstitys lukuun ottamatta Klovn the Final -elokuvaa, jossa on tanskankielinen ääniraita ja suomenkielinen tekstitys. Tarkista tarkemmat elokuvien ääniraita-, tekstitys- ja ikärajatiedot elokuvakohtaisilta sivuilta.

Turvallisuusohjeet

Maailman parhaan yleisömme turvallisuus ja fyysinen terveys ovat Night Visionsille prioriteetti numero yksi. Tämän vuoksi festivaalin järjestäjät ja festivaaliteattereiden työntekijät tekevät kaikkensa näytösympäristön turvallisuuden maksimoimiseksi.

Näytösten väliajat ovat tällä kertaa poikkeuksellisen pitkät ja teattereiden ovet pyritään avaamaan aina hyvissä ajoin ennen kunkin näytöksen alkua, jotta ylimääräisiltä ruuhkilta vältytään. Kaikkiin näytöksiin on tarjolla vain rajoitettu määrä lippuja, jotta turvaväleistä pystytään huolehtimaan parhaalla mahdollisella tavalla myös näytössaleissa.

Kaikissa festivaaliteattereissa on myös tarjolla käsidesiä sekä tietysti käsienpesumahdollisuus.

Luotamme siihen, että saavutte näytöksiin vain täysin oireettomina.

Näillä määreillä saamme yhdessä aikaan sen, että Night Visions – The New (Ab)Normalista tulee kaikkien aikojen post-lockdown-elokuvafestivaali.

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään – mitään muuta ei sitten pidätelläkään!